ԱԵՖ-ազային ակտիվության փոփոխությունը ռենտգենյան ճառագայթահարման ենթարկված Candida guilliermondii НП-4 խմորասնկերի միտոքոնդրիումներում - Ս. Վ. Մարության (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Իրականացվել է Candida guilliermondii НП-4 խմորասնկերի միտոքոնդրիումներում ընդհանուր ԱԵՖ-ազային ակտիվության փոփոխության ուսումնասիրում ռենտգենյան ճառագայթա-հարման ազդեցությամբ: Исследовались изменения обшей АТФ-азной активности в митохондриях дрожжей Candida guilliernmondii НП-4 под влиянием рентгеновского облучения. The investigation of changes in total ATP-ase activity in mitochondria of yeasts Candida guilliermondii NP-4 under influence of X-irradiation was performed.
Keywords: Biology; Biochemistry; Medicine