Ֆիտոռեմեդիացիան որպես ծանր մետաղներով հողերի աղտոտվածության նվազեցման կենսատեխնոլոգիա - Հ. Է. Խաչատրյան; Կ. Ա. Ղազարյան; Հ. Ս. Մովսեսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ամփոփված են ծանր մետաղներով աղտոտված հողերի ֆիտոռեմեդիացման վերաբերյալ առկա միջազգային փորձն ու բազմաթիվ հետազոտությունների արդյունքները: В статье обобщены международный опыт фиторемедиации почв, загрязненных тяжелыми металлами, а также результаты многочисленных исследований. The international experience concerning heavy metal polluted soils phytoremediation and the results of numerous studies are summarized.
Keywords: Biology