Մարմարիկ գետի ֆիտոպլանկտոնային համակեցության որակական, քանակական ցուցանիշները և էկոլոգո-աշխարհագրական բնութագիրը - Լ. Գ. Ստեփանյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մարմարիկ գետի հոսքի ամբողջ երկայնքով ուսումնասիրվել են ֆիտոպլանկտոնային համակեցության տեսակային կազմը և քանակական ցուցանիշները: Изучены видовой состав и количественные показатели фитопланктонного сообщества по всему течению реки Мармарик. Study of species composition and quantitative parameters of phytoplankton community was done along of the flow of Marmarik River.
Keywords: Biology; Hydrobiology