Палинологические особенности Potentilla Porphyrantha (Rosaceae) - К. З. Джанджугазян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В статье приводятся данные по палиноморфологиии и фертильности пыльцы редкого, включенного в Красную книгу растений Армении вида Potentilla porphyrantha Juz. Հոդվածում ներկայացված են Հայաստանի բույսերի Կարմիր գրքում ընդգրկված Potentilla porphyrantha Juz. հազվագյուտ բուսատեսակի պալինոմորֆոլոգիական և ծաղկափոշու ֆերտիլության տվյալները: The article presents data on the palynomorphology and pollen fertility of rare, included in the Red Data Book of plants of Armenia – Potentilla porphyrantha Juz.
Keywords: Biology; Botany