”Հանքավանի ջրաբանական” պետական արգելավայրի աշխարհագրական տարածումը, ծառաթփատեսակային կազմը և պահպանության հիմնախնդիրները - Խալաթյան, Ա. Ա.; Հ. Յ. Սայադյան; Մ. Յ. Քալաշյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված են Հայաստանի «Հանքավանի ջրաբանական» պետական արգելավայրի աշխարհագրական տարածումը, ծառաթփատեսակների կազմը և պահպանության հիմնախնդիրները: В статье представлены географическое распространение “Анкаванского гидрологического” государственного заказника (Армения), древесно-кустарниковый состав и проблемы охраны. In the article are presented geographic distribution of “Hankavan hydrological” state sanctuary (Armenia), arboreal and shrub composition and conservation issues.
Keywords: Agriculture; Forestry; Biology; Hydrobiology