Անգինայով հաճախակի հիվանդացող երեխաների ֆիզիոլոգիական որոշ ցուցանիշների փոփոխությունները տարվա ընթացքում - Լ. Է. Ղուկասյան; Կ. Ռ. Հովհաննիսյան; Ս. Մ. Մինասյան; Ա. Ն. Առաքելյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տարեցտարի աճում է անգինայով հաճախակի հիվանդացող երեխաների քանակը: Չնայած ավանդական բժշկության կողմից օգտագործվող կազդուրիչ և առողջարարական միջոցառումներին, անգինայով հաճախակի հիվանդացող երեխաների խնդիրները մնում են բավականին սուր: Контингент часто болеющих ангиной детей год от года растет. Несмотря на значительное количество общеукрепляющих и оздоровительных мероприятий, разработанных традиционной медициной, проблемы часто болеющих детей остаются достаточно острыми. The number of sickly children grows every year. Despite the large number of the restorative and curative measures elaborated by traditional medicine, the problems of the oftenly ill children are sharp enough.
Keywords: Biology; Physiology; Medicine