Վիրտուալ հերբարիում (ընտանիք աստղածաղկազգիներ Asteraceae) - Ս. Գ. Նանագյուլյան; Ն. Հ. Զաքարյան; Ա. Մ. Պետրոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ստեղծվել է Երևանի պետական համալսարանի անոթավոր բույսերի հերբարիումի Աստղածաղկազգիների Asteraceae ընտանիքի հավաքածուի թվային տարբերակը: Այն առավել հասանելի է դարձնում հավաքածուն մասնագետների լայն շրջանների համար և հեշտացնում է տվյալների վերլուծությունը:
Keywords: Biology; Botany