Методика подкормки пчелиных семей зимой в случае нехватки кормового запаса - Н. М. Акопян; К. Т. Аветисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Дана методика визуального определения количества кормового запаса зимой по расположению клуба пчелиной семьи на сотах, а также способ подкормки сахаро-медовым тестом в смеси с препаратами против нозематоза. Հոդվածում նկարագրվում է մեղվաընտանիքների կերապաշարի քանակի տեսողական որոշումը ձմռանը` ըստ մեղրահացերի վրա մեղվակծիկի գտնվելու հատվածի, և ընտանիքների կերակրման մեթոդը շաքարամեղրաբլիթով, որի բաղադրության մեջ մտնում է նոզեմատոզ հիվանդության դեմ դեղամիջոց: պաշարազուրկ մեղվաընտանիքների կերակրման մեթոդը:The article describes the method of ye-determination of feed quantity according to the place on honeycombs where the honey bee cluster is in winter time as well as the method of feeding honey bee colonies with candy which contains medicine against Apis Nosema.
Keywords: Biology; Zoology