Լոռվա սարահարթի ջրաճահճային ֆլորայի կարգաբանական վերլուծություն - Թումանյան, Ա. Ա. (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Կատարվել է Լոռվա սարահարթի ջրաճահճային ֆլորայի կարգաբանական վերլուծություն, որն ընդգրկում է անոթավոր բույսերի 178 տեսակ, որոնք պատկանում են 34 ընտանիքների 78 ցեղերի: Проведен аксономический анализ водно-болотной флоры Лорийского плато, включающей 178 видов сосудистых растений, относящихся к 78 родам из 34 семейств. There has been a taxonomik analysis carried out on the Lori plateau wetland flora, which includes 178 species of vascular plants belonging to 78 genera of 34 families.
Keywords: Biology; Botany