Մարդու կենցաղային գործունեության և անասնապահության ազդեցությունը շրջակա միջավայրի վրա Տավուշի մարզի օրինակով - Ս. Ժ. Խաչատրյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Աշխատանքում ներկայացված են Տավուշի մարզում շրջակա միջավայրի վրա մարդու կենցաղային գործունեության և անասնապահության ազդեցության ծավալները: В работе представлен объем воздействия бытовой деятельности человека и скотоводства на окружающую среду в Тавушском марзе. The impact of human household activities and cattle-breeding on the environment in Tavush marz are presented in the work.
Keywords: Biology; Ecology