Функциональные характеристики фумаразы Pectobacterium carotovorum - К. Г. Дюкова; М. С. Измаилян; Г. П. Алебян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В работе определены кинетические параметры и установлены оптимальные условия функционирования фумаразы (ЕС 4.2.1.2.) бактериальных клеток Pectobacterium carotovorum в реакции гидратации фумарата с образованием яблочной кислоты. Որոշված են Pectobacterium carotovorum բակտերիալ բջիջների ֆումարազի (ЕС 4.2.1.2.) կինետիկական պարամետրերը և գործունեության օպտիմալ պայմանները ֆումարատից մալատ հիդրատացման ռեակցիայում: We studied the kinetic parameters and optimum conditions for the functioning of the fumarase (ЕС 4.2.1.2.) of Pectobacterium carotovorum bacterial cells in the hydration of fumarate to form malate.
Keywords: Biology; Biochemistry