Ճարպաթթվային փոխակերպումները Lactobacillus rhamnosus-ի թաղանթներում - Ա. Զ. Փեփոյան; Շ. Շահբազի; Գ. Ա. Գասպարյան; Ա. Գ. Գրիգորյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ուսումնսիրվել է հագեցած և չհագեցած ճարպաթթուների ազդեցությունը Lactobacillus rhamnosus-ի թաղանթային շերտի հատկությունների վրա: Изучалось влияние насыщенных и ненасыщенных жирных кислот на мембранные свойства Lactobacillus rhamnosus. The effect of saturated and unsaturated fatty acids on the membrane properties of Lactobacillus rhamnosus was studied.
Keywords: Biology; Microbiology