Սնման մակերեսի ազդեցությունը ծխախոտի դեղնատերև սորտերի բերքատվության և հումքի որակի վրա Արարատյան հարթավայրի պայմաններում - Հ. Մ. Հարությունյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ուսումնասիրության հիմնական նպատակն է բացահայտել տարբեր սնման մակերեսների ազդեցությունը ծխախոտի դեղնատերև սորտերի բերքատվության և հումքի որակի վրա Արարատյան հարթավայրի պայմաններում: Основная цель исследований – выяснить влияние разных площадей питания на урожайность и качество сырья желтолистных сортов табака в условиях Араратской равнины. The main aim of the study was to find out the influence of density of planting on the productivity and quality of tobacco`s green-leaf sort under the conditions of Ararat Valley.
Keywords: Agriculture; Plants