Антибактериальные свойства сополимеров акриловой кислоты с производными акриламида - Ж. Б. Барсегян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Изучены антибактериальные свойства сополимеров акриловой кислоты, ее натриевой соли и соответствующих производных акриламида. Ուսումնասիրվել են ակրիլաթթվի, նրա նատրիումական աղի և ակրիլամիդի համապատասխան ածանցյալների սոպոլիմերների հակաբակտերիալ հատկությունները:The antibacterial properties of sopolymers of acrylic acid, its sodium salt and corresponding derivatives of acrylamide were studied.
Keywords: Biology; Biochemistry; Microbiology