Экология и распространение землеройки (куторы) в Армении - А. А. Авагян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Экология и распространение куторы Neomys fodiens, в частности в Армении, мало исследованы. В настоящей публикации приводятся данные об их экологии, распространении, поведении и составе корма. Կուտորայի Neomys fodiens էկոլոգիան և տարածվածությունը հետազոտված չեն: Տվյալ աշխատանքում բերվում են տվյալներ մասնավորապես Հայաստանում նրանց էկոլոգիայի, տարածվածության, վարքի և սննդի կազմի վերաբերյալ: Ecology and distribution of Neomys fodiens are not investigated particulary in Armenia. In this publication data on their ecology, distribution, behavior and nourishment are shown.
Keywords: Biology; Zoology