Հոգեկան զարգացման հապաղում ունեցող երեխաների ինքնագնահատականի և հավանականությունների հիմնախնդիրը - Օլգա Պողոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Автор статьи обратился к исследованию возможностей формирования самосознания у детей с психическими расстройствами.
Keywords: Philosophy; Psychology; Religion; Psychology; Education