Математические модели армированных графеном многослойных пластин (нанокомпозитов) - Саркисян, С. О. (ՀՀ ԳԱԱ «Գիտություն» հրատ.)
Рассматриваются многослойные пластинки-нанокомпозиты, армированные графенами. Построены дискретно-континуальная и континуально-моментная модели рассматриваемых нанокомпозитов. Դիտարկվում են գրաֆեններով ամրավորված բազմաշերտ սալեր-նանոկոմպոզիտներ: Կառուցված են դիտարկվող նանոկոմպոզիտների դիսկրետ-կոնտինուալ և կոնտինուալ-մոմենտային մոդելները: In the present paper multilayer plates-nanocomposites reinforced with graphenes are considered. The discrete-continuum and continuum-moment models of the considered nanocomposites are constructed.
Keywords: Mathematics