Տարածության պատկերման առանձնահատկությունները Դոն Դելիլլոյի «Մաո երկրորդ» վեպում - Էլլա Ասատրյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
The article introduces the analysis of several problems reflected in the novel ‘’Mao II’ by the American postmodern writer Don DeLillo. В статье представлен анализ нескольких проблем, которые отражены в романе американского писателя-постмодерниста Дона Делилло "Мао II".
Keywords: Գրականություն