Գոյականի լրացումները որպես նախադասության երկրորդական անդամներ հայերենում և ֆրանսերենում - Սեդա Գրիգորյան (Տաթև գիտակրթական համալիր, ՀՀ ԳԱԱ Հ. Աճառյանի անվան լեզվի ինստիտուտ)
Понятие дополнения существительного есть в обоих языках, но границы разные. В армянском языке две группы второстепенных членов предложения: дополнения существительного и глагола.La notion des compléments du nom existe dans les deux langues, mais les frontières sont différentes. En arménien on a deux groupes de termes secondaires: compléments du nom et compléments du verbes.
Keywords: Լեզվագիտություն; Լեզվաբանություն; Քերականություն