Клинико-эпидемиологические особенности туберкулеза у больных с психическими заболеваниями - Сафарян, М. Д.; Минасян, Г. Р.; Геворкян, А. П. (Հայաստանի ԳԱԱ)
Այս հետազոտության նպատակը հոգեկան հիվանդությունների հետ համակցված թոքերի տուբերկուլյոզով (պալարախտով) տառապող հիվանդների կլինիկահամաճարակաբանական առանձնահատ կությունների ուսումնասիրությունն է: The aim of this study is to observe peculiarities of the evidence-based medicine in patients suffering from pulmonary tuberculosis coexsisting with psychiatric disorders.
Keywords: Epidemiology