Լեռնային Ղարաբաղի հիմնախնդրի ներկայացվածության որոշ հարցեր համացանցի ադրբեջանական տիրույթում - Հովհաննիսյան, Մհեր (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հայոց երկու պետությունների նորօրյա մարտահրավերներից մեկը շարունակում է մնալ Ադրբեջանի կողմից վարվող ապատեղեկատվական քարոզչությունը, որում իր ուրույն տեղն է զբաղեցնում համացանցում տարածվող պատմագիտական բովանդակությամբ ապատեղեկատվությունը: Վերջինիս ցանցում Լեռնային Ղարաբաղի հիմնախնդրի պատմագիտական հարցերի ներկայացվածության արդի վիճակի գնահատումը: По сей день одной из злободневных проблем остается проводимая Азербайджаном дезинформационная пропаганда, важное место в которой занимает распространяемая в сети историографическая дезинформация. С целью определения коэффициента ее эффективности была проведена оценка современного состояния презентации в сети историографических вопросов, касающихся Нагорно-Карабахской проблемы. One of the contemporary challenges of the two Armenian states to this day remains the misinformation propaganda carried out by Azerbaijan, in which the historiographic misinformation disseminated in the network occupies an important place. In order to determine its efficiency ratio, an assessment was made of the current state of the presentation of historiographic issues related to the topic of the Nagorno-Karabakh problem in the network
Keywords: Պատմություն