Новый хелатный комплекс Ni (II) - Г. В. Акопян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մոնոմեթիլոլակրիլամիդի և Ni (II) հիման վրա սինթեզվել է նոր տիպի խելատային կոմպլեքս: Ստացված կոմպլեքսը ուսումնասիրվել է ԻԿ-, ՄՄՌ-սպեկտրոսկոպիկ և էլեմենտների անալիզի մեթոդներով: On the basis of monomethylolacrylamide and Ni (II) complex of chelate type has been synthesized. The synthesized complex was investigated by IR, NMR-spectra and elemental analysis.
Keywords: Chemistry