Кинетические особенности инициированного добавками пропана окислительного превращения метана - А. А. Манташян; Э. Р. Маркарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Изучены кинетические особенности окисления метана (природного газа) в присутствии добавок пропана. Ուսումնասիրված են մեթանի (բնական գազի) օքսիդացման կինետիկական առանձնահատկությունները պրոպանի հավելումների առկայության պայմաններում: Kinetic peculiarities of methane (natural gas) oxidation in the presence of propane additions were studied.
Keywords: Physical Chemistry