Гетерофазный химический способ превращения природного высококремнеземистого и алюмосиликатного сырья методом ВЦР - К. А. Манташян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ցույց է տրված, որ Հայաստանի բնական կվարցիտները և պեռլիտները ենթարկվում են բարձրարդյունավետ վերամշակմանը՝ ածխաջրածինների քլորացման գազաֆազ շղթայական ռեակցիայի ազդեցության պայմաններում (ՇՌԱ-մեթոդ): It is shown for Armenia natural quartzite and perlite to undergo efficient processing under the effect of chlorination gas phase chain reactions (CRE method).
Keywords: Chemistry