Дебаты по Армянскому вопросу в последнем османском парламенте (ноябрь–декабрь 1918 г.) - Ануш Ованнисян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
1918 թ. հոկտեմբերի 30-ին՝ Անտանտի տերությունների հետ Մուդրոսի զինադադարի ստորագրումից հետո, նոյեմբեր-դեկտեմբեր ամիսներին օսմանյան խորհրդարանում տեղի ունեցան հայկական ջարդերի վերաբերյալ քննարկումներ: After the resignation of the CUP (Committee of Union and Progress) cabinet and the signing of the Mudros Armistice with the Entente Powers on 30 October 1918.
Keywords: History; D History; Հայկական հարց