Иранская военно-административная терминология и проблема четырехчленного деления Сасанидского Ирана - Эд. Ш. Хуршудян (Հայաստանի գիտությունների ակադեմիա)
Հին իրանական (Ավեստա, աքեմենյան արձանագրություններ) և միջին ու նոր իրանական լեզուներում հիշատակվում է առնվազն չորս բառ, որոնք նշանակում են «բանակ»։
Keywords: History; Philology; Linguistics; Language and Literature; Military Science; D History