Նիկողայոս Մառը և ուրարտագիտությունը - Ն. Վ. Հարությունյան (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
В статье показан вклад Н. Я. Марра в изучение топонимики древневосточного государства Урарту.
Keywords: Auxiliary Sciences of History; Topology; CC Archaeology; G Geography; Anthropology; Recreation