Новые эпиграфические данные о последних отпрысках армянской феодальной знати в Сюнике - А. Д. Папазян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Ադրբեջանական ՍՍՀ ԳԱ հրատարակչությունը լույս է ընծայել Պատմության ինստիտուտի աշխատակցուհի Մ. Ս. Նեյմաթովայի «Мемориальные памятники Азербайджана» որտեղ հրապարակված XII—XIX դդ. 143 տապանագրերի մեջ ընդգրկված են նաև ՀՍՍՀ Սիսիանի շրջանի Ուռութ գյուղի գերեզմանատան արաբերեն, պարսկերեն և թուրքերեն տապանագրերի վերծանություններն ու ռուսերեն թարգմանություններըը
Keywords: History; Auxiliary Sciences of History; Inscriptions; Epigraphy; D History