М. Налбандян и тайное общество «Земля и воля» - С. К. Даронян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հոդվածում քննության է առնվում «Զեմլյա ի վոլյա» գաղտնի հեղափոխական կազմակերպության գործունեությանը Մ. Նալբանդյանի մասնակցության սակավ ուսումնասիրված հարցը։
Keywords: Language and Literature; History; Political Science; Literature; HS Societies: secret, benevolent, etc.; D History; H Social Sciences; J Political Science