Взаимоотношение балтийских и армянского языков - Джон А. К. Греппин (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հայտնի է, որ հայերենը չունի ցեղակցական խիստ մերձավոր ընդհանրություններ հնդեվրոպական այլ լեզուների հետ, բացի հունարենից և փռյուգերենից։ Հոդվածում հայերենը համեմատվում է բալթիական լեզուների, հիմնականում լիտվերենի հետ։
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature