Об армяно-индийских лексических изоглоссах - Е. Г. Хачатурова (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հոդվածում փորձ է արվում պարզել, թե հայերենում և հնդկերենում դիտվող բառային համապատասխանությունները կարող են՞ արդյոք համարվել իզոգլոսներ (զուգաձևություններ), որոնք վկայեն հայ-հնդկական լեզվական արեալի գոյությունը։
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature