Квантовое прохождение одномерной кулоновской потенциальной ямы - Мурадян, Г. А. (Հայաստանի ԳԱԱ)
Սույն աշխատությունը ցույց է տրված, որ կոլոնյան տեքստի միաչափ պոտենցիալային հորը, որն անթափանցելի է կանոնավորման մեթոդով, երբ հաշվի են առնվում քվանտային ֆլուկտուցիաները, դառնում է մասամբ թափանցելի: In this paper, it is shown that a one-dimensional Coulomb potential well impenetrable in the regularization method becomes partially permeable when are taking into account quantum fluctuations.
Keywords: Quantum Physics