Романо-германская концепция источников права - Тигран Торосян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում հանգամանորեն ներկայացվում են ռոմանագերմանական իրավական համակարգի առանձնահատկությունները, իրավունքի աղբյուր- ները և այդ համակարգի դոկտրինը` իրավունքի աղբյուրների էության, բովանդակության, դասակարգման և առանձնահատկությունների մասին: This article precisely and meticulously presents the characteristic features of the Romance and Germanic legal system. Its law sources as well as the doctrine concerning the essence, content, classification and features of these sources of law.
Keywords: Law