Обзор потенциалов и критериев проектирования устойчивой архитектуры в современных небоскребах Дубая - Яшар Хуссейнзаде Нагадей (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Այսօր չափազանց կարևոր դեր ունի կայուն ճարտարապետության չա- փանիշների բացահայտումը, դրանց ճիշտ և արդյունավետ օգտագործումը: Ապագայում դրանք կնպաստեն նույնիսկ շրջակա միջավայրի պահպանմանը: Պետք է նաև մեծ կարևորություն տալ էներգիայի օգտագործմանը: Today, it is extremely important to determine the criteria for sustainable architecture, their correct and efficient application, and, by doing so, to contribute to environmental protection. Energy use must also be given a great significance, since nowadays fossil fuels are being consumed wastefully.
Keywords: Fine Arts; Architecture; Architectural Drawing and Design