Հանրային ծառայողների հուզական կայունության առանձնահատկությունների հետազոտության արդյունքների վերլուծությունը - Արսեն Լոքյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
В статье анализируются результаты исследования эмоционального интеллекта госслужащих, которые представлены по признаку пола.In the article discuss results of the research of emotional quotient of public servants. The results are presented also by gender of respondent.
Keywords: Psychology