«Backbone. BRANDING» գրաֆիկական դիզայն ընկերության ստեղծագործություններն ու նրանց գեղարվեստական առանձնահատկությունները - Արտակ Աղլամազյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
«Backbone. BRANDING» ընկերությունը ժամանակակից հայկական գրաֆիկական դիզայնի դրսևորումներից է: Творческие работы современной армянской графической дизайнерской компании “Backbone BRANDING” в основном являются художественными решениями брендового характера. The company “BACKBONE BRANDING” is an Armenian modern graphic design manifestation.
Keywords: Bibliography; Drawing; Design; Illustration; Advertising; Fine Arts; Information resources; Electronic information resources