Իրավունքը և ազատությունը - Արմեն Շուքուրյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տվյալ գիտական հոդվածում հեղինակը համակողմանի քննարկում է իրավունքի և ազատության փոխհարաբերության հիմնահարցերը: В данной статье автор всесторонне рассматривает проблемы взаи- модействий прав и свобод. The author in this scientific article thoroughly examines the correlation between rights and freedoms.
Keywords: Law