Սաուդա-իրանական հարաբերություններն Իրանում 2005թ. նախագահական ընտրություններից հետո - Սերգեյ Ոսկանյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված են Իրանում 2005 թ. նախագահական ընտրություններից հետո Իրանի միջուկային ծրագրի շուրջ ստեղծված լարվածությունը և տարածաշրջանային իրավիճակը: В статье представлены региональная ситуация и напряжение вокруг иранской ядерной программы после президентских выборов в Иране в 2005 году. This article presents the created situation and strain in the Persian Gulf region around the Iranian nuclear program after the Iranian presidential elections, 2005.
Keywords: Modern History; Elections; Local Elections; Municipal Elections; Political Science; International relations