Արաբերենում բայի ներկա ժամանակի հիմնախնդիրն ըստ ալ-Ֆարաբիի - Արուսյակ Անդրեասյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացվում է արաբերենում բայի ներկա ժամանակի բնույթի վերլուծությունը՝ ըստ X դարի արաբ հայտնի փիլիսոփա ալ-Ֆարաբիի (մահ․ 339/950)։ В статье представлен характер арабского глагола настоящего времени по анализу арабского философа Х века аль-Фараби (ум. 339/950). The paper analyses the essence of the present tense of Arabic verbs, based on al-Fārābī (d. 339/950), a 10th century Arab philosopher’s suggestions.
Keywords: Language and Literature