Анализ гендерного порядка сферы труда и занятости и возможности имплементации гендерной социальной политики в Нагорно-Карабахской республике - Асмик Геворкян; Манушак Мкртчян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Այս հոդվածում վերլուծության են ենթարկվում գենդերային կարգին առնչվող խնդիրները, որոնք ձևավորում են աշխատանքի շուկան ԼՂՀ-ում: This article analyzes gender issues related to labor market in Nagorno-Karabakh.
Keywords: Social Sciences; Sociology