Տաբու և այլասացություն։ Թալիշերենի Անբարանի բարբառի բարբառաշարում «գայլ» և «օձ» բառերի ստուգաբանական քննություն - Հակոբ Ավչյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Статья посвящена этимологическому анализу слов «волк» и «змея» в диалекте Анбарана талышского языка. In this article Hakob Avchyan considers the etymological analysis of the words “wolf” and “snake” in Anbaran dialect of the Talysh language.
Keywords: Language and Literature