Հայ երաժշտական բանավոր մշակույթի տարածման և տարբերակման մասին («Զուլո» ժողովրդական երգի տարբերակների համեմատական վերլուծության օրինակի հիման վրա) - Նունե Աթանասյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Статья представляет музыкальный анализ армянской народной песни “Зуло”, вошедшей в музыкальные этнографические сборники Комитаса, А. Брутяна, Сп. Меликяна, Ст. Демуряна. The article considers the Armenian folk song "Zulo". This song with its many variations can be found in the ethnomusicological song collections of Komitas, Arshak Brutyan, Spiridon Melikyan, and Stepan Demuryan.
Keywords: Music; Folk, National and Ethnic Music