Симфоническое творчество Тиграна Чухаджяна - Мартун Костандян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է Տիգրան Չուխաճյանի (1837-1898) սիմֆոնիկ ստեղծագործության ուսումնասիրությանը: This artide studies the symphonic compositions of Dikran Tchouhadjian (1837-1898) where «Simfonia», the overture for the opera “Arshag II”, «Melodie», «Danse Caracteristique, L’oriental», «Fantasie orientale», «Canto Armeno» and «Mouvement Perpetuel» are considered.
Keywords: Music