Вопросо-ответный комплекс в монологической речи - Наира Мартирян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
The article is devoted to the analysis of the role and function of “question-answer” complex of different types in the works of the XXth and XXIth century authors of fiction. Հոդվածը նվիրված է գեղարվեստական տեքստում գործածված տարբեր տիպերի հարց-պատասխանի համակարգի դերի և գործառույթների վերլու- ծությանը 20-րդ և 21-րդ դդ. հեղինակների ստեղծագործություններում:
Keywords: Language and Literature