Միքայել Թարիվերդիևի օպերաները - Նաիրա Գրիգորյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածը նվիրված է Մ.Թարիվերդիևի չորս` «Ո՞վ ես» (1965), «Կոմս Կալիոստրո» (1981), «Սպասում» (1984) և «Ֆիգարենկոյի ամուսնությունը» (1989-1990) օպերաներին: Статья посвящена четырем операм М. Тариверидиева - "Кто ты?" (1965), "Граф Калиостро" (1981), "Ожидание" (1984) и "Женитьба Фигаренко" (1989-1990). The current article covers M. Tariverdiev’s four operas: "Who are you?" (1965), "Count Kaliostro" (1981), "Expectation" (1984), "Figarenko's marriage" (1989-1990).
Keywords: Music