Երևանի սուպերմարկետների անհրաժեշտ պարամետրերը և նրանց միջազգային օրինակները - Նարեկ Գասպարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում զուգահեռներ են անցկացվում արտասահմանյան սուպերմարկետների դիզայնի և երևանյան օրինակների դիզայնի չափանիշների միջև: В статье проводятся параллели между дизайном заграничных супермаркетов и параметрами примеров дизайна ереванских супермаркетов. This article draws parallels between the design parameters of some foreign supermarkets and those of Yerevan. For this reason, the following supermarkets have been surveyed.
Keywords: Fine Arts; Drawing; Design; Illustration