Վրաստանի և Թուրքիայի երկկողմ հարաբերությունների մասին - Արտաշես Առաքելյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Թուրքիայի և Վրաստանի միջև հարաբերությունները երկու երկրների համար ունեն բարձր ռազմավարական նշանակություն և երկու երկրների բարձրաստիճան ղեկավարությունները կգործադրեն բոլոր հնարավոր ջանքերը այդ մակարդակը պահպանելու համար՝ անկախ քաղաքական ուժերի հարաբերակցությունների փոփոխությունից: Двусторонние отношения между Турцией и Грузией имеют стратегическое значение для обоих государств, и высокопоставленные руководители двух стран приложат все возможные усилия для сохранения данного уровня, несмотря на изменения соотношения политических сил. The bilateral relations between Turkey and Georgia are of strategic significance for both. The high-ranking government officials will make every possible effort to keep these high level relations regardless of the changes that may occur between political powers.
Keywords: Modern History; Political Science; International relations