The compared between gender and education level with marital satisfaction - Askari Asghari Ganji (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածի նպատակն է ուսումնասիրել սեոի և կրթության մակարդակի դերն ու ազդեցությունը ամուսնական բավարարվածության վրա: Մեթոդը բնութագրական է գործոնների համեմատության տեսանկյունից:
Keywords: Psychology