Основные сценарии энергетической диверсификации Европейского Союза - Роберт Абисогомонян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայումս Ռուսաստանը ԵՄ Էներգետիկայի հիմնական մատակարարն Է: Ռուսաստանի հետ ունեցած հարաբերությունների որոշակի լարվածությունը, մատակարարման անկանխատեսելիությունը և տարեցտարի գազի ու նավթի օգտագործման ծավալների աճը հանգեցրել է էներգետիկայի աղբյուրների դիվերսիֆիկացման հիմնահարցի ձևավորմանը:
Keywords: Political Science