Особенности речевого этикета в межнациональном общении - Анжела Бекларян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հոդվածում խոսվում է խոսքի էթիկետի դերի մասիև միջազգային շփման մեջ: Բերված են մի շարք օրինակներ, որոնք մատնանշում են, որ խոսքի էթիկետը լեզվի ազգային մշակույթի և խոսքային վարքագծի կարևորագույն մասնիկն է. յուրաքանչյուր ազգ կերտում է ազգային խոսքի իր ուրույն էթիկետի համակարգը:
Keywords: Language and Literature